Loading Események

« Minden Események

Meditatív elmélyülés (Csendnap)

június 16-n 10:00 - 18:00

Ingyenes

Egy alapvetően csendre épülő, intenzív gyakorlást lehetővé tévő napról van szó. Minden résztvevő használhatja a saját jól bevált módszerét, legyen ez akár a mentálisan ismételt mantra, a légzés figyelése, mozgás nélkül végezhető energetikai gyakorlat, vagy bármi egyéb.

Adomány alapú, regisztrációhoz kötött program!

Kérjük a részvételi szándék jelzését az esemény alatti űrlap kitöltésével, vagy
Hornyák Károly  06 30 499 3310
letezesoromekozpont@gmail.com

A gyakorlás végezhető ülőpárnán, vagy akár széken. (Eléggé kényelmes, ámde célszerű ülőalkalmatosságok állnak rendelkezésre). Jógamatracot tudunk biztosítani. Ha valaki a személyes kellékeit szeretné használni, akkor természetesen hozhat magával saját ülőpárnát, zsámolyt, vagy akár jógamatracot.

Egy-egy ülés „nettó időtartama” 45 perc, lehetséges, hogy előtte felolvasásra kerül valamilyen meditációhoz kapcsolódó írás a különféle hagyományok mestereitől.

Ez az esemény kifejezetten azoknak szól, akik már valamelyest gyakorlottnak számítanak a meditáció egyik-másik módszerét illetően. Nem lesz ugyanis semmiféle elmélet, vagy instrukciók általi vezetettség.

Értelemszerűen nem várjuk el a teljes némaságot, mindazonáltal az a kérésünk, hogy a nap folyamán csak a legszükségesebb közlések érdekében szólaljunk meg. (Technikai jellegű kérések, kérdések.)

Ha valaki csak 1-2 blokkot szeretne velünk együtt ülni, akkor ez is megvalósítható. Csendben távozni bármelyik szünetben lehet.

A személyes tapasztalatunk szerint rendkívül nehéz ilyenkor egy percre pontos menetrendet tartani, ezért napközben a gyakorlásba történő bekapcsolódás csak az ebédszünet idején, 13 óra és 14:30 között valósulhat meg.

Létszám max. 10 fő

Részletek

Dátum:
június 16
Időpont:
10:00 - 18:00
Díja:
Ingyenes
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, , ,

Szervező

Hornyák Károly
Telefon:
+36 30 499 3310
Email cím:
letezesoromekozpont@gmail.com
Szervező honlapja

Helyszín

Létezés Öröme Spirituális és Meditációs Központ
Lövőház u. 29. 1.emelet
Budapest, 1024 Magyarország
+ Google Map
Telefon:
+3630 499 3310
Helyszín honlapja

Csendnap

Tisztelettel kérjük, hogy amennyiben a foglalást követően valamiért mégsem tudnak részt venni az eseményen, akkor azt a "Lemondás" funkció használatával (vagy levélben, vagy telefonon: 06 30 499 3310) jelezzék felénk.

Hálásan köszönjük.

4 jelentkező
6 maradt, 3 napig lehetséges még a Helyfoglalás
Helyfoglalás
Share This