Loading Események

« Minden Események

Manergia – Mantra alapú energetikai kezelés

október 24-n 08:00 - 20:00

Előre egyeztetett időpont szükséges. Mindenkit nagy tisztelettel kérünk, hogy alaposan tanulmányozza az esemény leírását, mielőtt jelentkezne.
Köszönjük.

Mit is takar ez a furcsa kifejezés, hogy MANERGIA?

Lényegében egy szóösszevonásról van szó. Nevezetesen mantra és energia.
Miért is?
Mert a szakrális dalok, imák, és a szent szótagok magnetizálják az egész lényünket. A megfelelő hangoltsággal végzett gyakorlás során felépül egy nyilvánvalóan érezhető erőtér. Pontosan úgy, ahogyan a mandalák, vagy a jantrák alkalmazásakor is.

Mi is ez az úgynevezett kezelés? Úgy mondhatnám, hogy ez egy „transzcendens érintés”, vagy egyfajta „spirituális hangolás”.
Fő szempont, hogy átélhetővé váljék a belső csend állapota. Mondom ezt azért, mert a 21. század szellemi keresői valóságos információözönben élnek, a tényleges tapasztalás ehhez képest gyakorta hiányt szenved.

A célom – már ha egyáltalán lehet így fogalmazni -, hogy ízelítőt adjak a szakrális hangvibrációk mögött működő rezgésekből. Mert ahogyan az élet nagymesterei mondják: Más dolog hallomásból tudni a mézről, egészen mást jelent látni, szagolni, és tapintani, ezektől lényegesen eltérő élmény megízlelni, de az igazi tapasztalat ott kezdődik, ha elfogyasztunk egy édes ételt. Mert akkor ez a minőség átjárja az összes szöveti elemet, ami által közvetlen hatást fejt ki egész lényünkre. A módszer a bioenergetikai munka, és a mantraéneklés elemeiből épül fel, intuitív módon. Talán még azt mondhatnám, hogy részét képezi egyfajta szellemi közvetítés. Bár ezt csak sokszoros zárójelben teszem hozzá, mert a szokványos értelemben ez nem hasonlít a médiumok működéséhez.
 

Figyelem!

Nem foglalkozom sem diagnózissal, sem betegségtünetek orvoslásával. 
Ez nem természetgyógyászati eljárás, sokkal inkább spirituális.
 

Bár igaz ugyan, hogy semmiféle szóözön nem tudja helyettesíteni a tapasztalást, mindazonáltal az alábbiakban igyekszem felvázolni mindazt, ami szavakban még egyáltalán kifejezhető.

 Melyek a főbb jellemzői?

 • A kezelés kényelmes masszázsasztalon történik, fekvő helyzetben. (Ha valakinek ez nehézséget okoz, akkor kivételesen megoldható ülő pózban is.)
 • Kényelmes ruha viselése ajánlott, amely nem szorít, és nem okoz feszítő érzést.
 • Érdemes kipihenten érkezni, és a kezelés után mellőzni a testi és szellemi megerőltetést, sietséget. Ajánlott a bőséges folyadékbevitel. (Leginkább víz, vagy gyógytea.)
 • Nincs tökéletes koreográfia, minden egyes személynél egy kicsit más a menete.  Sosem tudom előre, hogy hány darab mantra hangzik majd el, hogy melyek lesznek ezek, és milyen sorrendben.
 • A bevezető beszélgetéssel együtt hozzávetőlegesen másfél  órányi időt vesz igénybe.
 • Nehéz megmondani, hogy ki mennyit lesz képes érzékelni mindabból, ami történik.
 • A mélyreható és tartós változáshoz ismétlésre lesz szükség. Ezt nem lehet elég sokszor, és elég erősen hangsúlyozni. Manapság nagy divat a sietség, és az úgynevezett instant [azonnali] megoldások keresése.

Kiknek ajánlom?

 • Szinte bárkinek, aki nyitott elmével tud közeledni egy ilyen nehezen megfogható, kissé misztikusnak tűnő jelenséghez, és a fentebbi rövid leírás alapján hívást érez. Ez egy támogató, elfogadó erőtér, ahol nem szükséges szerepet játszanunk, vagy másoknak megfelelnünk. Ha úgy tetszik, akkor ez egy remek lehetőség a tudati, érzelmi megnyílásra.
 • Különösképp mindazok számára, akiknek a személyes meditációs gyakorlás, elcsendesedés túlzottan nagy küzdelemmel jár. Azt is mondhatnám, hogy ez a kezelés egyfajta bevezető lehet a csoportos meditációs foglalkozáshoz, illetőleg a mantra módszertanának megszeretéséhez.

Kik lehetnek azok, akik számára ellenjavallt?

 • Azon materiális gondolkodású embereknek, akik szemében minden szemfényvesztésnek minősül, ami műszerekkel nem mérhető, vagy a természettudomány jelenlegi keretein belül nem igazolható.
 • Mentálisan labilis, vagy konkrétan pszichiátriai kezelés alatt álló egyéneknek.
 • Vallásos fundamentalistáknak, akik úgy vélik, hogy a világ keleti fertályának szellemisége (beleértve a mantrikus hagyományt is) valamiféle pogány tévút.

Ellenértéke: 10 000 Ft

Az első alkalom azonban ingyenes.

Időpontfoglalás: 06 30 499 33 10

Bemutatkozás elérhető itt

Részletek

Dátum:
október 24
Időpont:
08:00 - 20:00
Series:
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Szervező

Hornyák Károly
Telefon:
+36 30 499 3310
Email cím:
letezesoromekozpont@gmail.com
Szervező honlapja

Other

Jelentkezés
06 30 499 3310

Helyszín

Létezés Öröme Spirituális és Meditációs Központ
Lövőház u. 29. 1.emelet
Budapest, 1024 Magyarország
+ Google Map
Telefon:
+3630 499 3310
Helyszín honlapja
Share This