Bemutatkozás

Létezés Öröme Spirituális és Meditációs Központ

Bemutatkozás dióhéjban:

A Létezés Öröme Központot a Teremtő Tudat Egyesület hozta létre 2012 januárjában.
Fő tevékenységünk a KvantumMátrix Átalakítás oktatása volt.
Minden héten lehetőség nyílt ingyenes Élménybemutatókon kipróbálni a módszert, és a tanfolyamot végzettek is gyakorolhattak.
Havi egy családias hangulatú hétvégén lehetett részt venni a képzésen.

Emellett sokféle tevékenységnek adtunk lehetőséget itt, pl. Metamorf masszázs, családállítás, Kryon Iskola, Enrico koncertek, felolvasó estek és könyvbemutatók, meditációs foglalkozások és mantrakör. Sőt, még nagy sikerű játékos szilveszteri rendezvényeket is szerveztünk. 🙂

Az eddigi nyitottságunkat megőrizve, egyre inkább a tradíciók és az egység irányába fordulva szeretnénk folytatni tevékenységünket.

Mi szervezzük a Létezés Öröme Központ programjait

Köszönjük megtisztelő érdeklődését!

Minden, amit megéltem eddig, egészen más értelmet és színezetet kap attól függően, mikor és milyen szemszögből tekintek rá.

Tanultam és tanítottam informatikát még a „kőkorszakban”, voltam főállású édesanya, testi-lelki gondok sikeresen rávettek, hogy új utakat keressek. Kipróbáltam többféle „megváltó” technikát, tanítottam Kvantumtechnológiás módszert, és egyre inkább úgy találtam, hogy inkább a Belső Békémre kéne törekedni, mintsem a körülményeket próbálni átalakítani. Ebben leginkább a buddhista tanítások és meditációk voltak segítségemre.

Úgy vélem, a földi élet szokványos nehézségeinek tapasztalatai értékes fordulatokat hoztak az életembe, és ma ezt és az ezzel együtt születő együttérzést tartom a legértékesebbnek minden tanult dolog közül.

Abban a szerencsésnek mondható helyzetben leledzem, hogy a régóta tartó spirituális vándorlás során több nagy szellemi hagyományba is betekintést nyerhettem. Mindazonáltal óhatatlanul eszembe jutnak Germanus Gyula professzornak, az iszlám kultúra és a közel-keleti nyelvek szakértőjének szavai:

„Sok mindent le kellett tennem az elsajátított tudásból, hogy a belső tapasztalat által vegyem fel újra, a szenvedés tüze által megnemesítve, mint a nyers érc, amely a hirtelen nagy hideg hatására változik rugalmas acéllá.” 

Részletes bemutatkozás
ezen a linken keresztül
érhető el

Share This